Viatge ornitològic a Israel - De l'1 al 8 de Desembre de 2018 (8 Dies)

El més complet viatge a Israel amb col·laboració i guia de l'ICO (Institut Català d'Ornitologia)
Guia acompanyant: Oriol Clarabuch
Del 1 al 8 de Desembre de 2018
8 dies - Grup de 10 persones

 

Complet viatge ornitològic per Israel, des de la costa mediterrània, fins a les muntanyes dels alts del Golan, passant per la Mar Morta i la Mar de Galilea arribant fins al Sud al Mar Roig. Un viatge ple d'ingredients i experiències per gaudir en bona companyia i fer molts "bimbos"!

Visitarem els Parcs Nacionals més interessants, veurem la sortida de sol al costat de les grues amb un hide mòbil, anirem a zones d'aiguamolls, de muntanya, visitarem quatre mars diferents, les zones desèrtiques més espectaculars i al final encara tindrem temps per fer un recorregut per Jerusalem, Tel Aviv i Jaffa. També visitarem la que va ser la darrera fortalesa jueva contra els romans, Masada on hi pujarem amb un espectacular telefèric i on també tindrem l'oportunitat de veure alguns ocells que viuen en aquestes muntanyes desèrtiques. Sempre acompanyats pel nostre guia ornitòleg professional l'Oriol Clarabuch que comptarà amb el suport d'un guia local expert durant tot el recorregut per veure el màxim d'espècies possibles. Hem inclòs tots els sopars, per compartir taula amb bona companyia, fer nous amics, compartir les anècdotes del dia, les grans fotos i els bons moments viscuts. Un viatge per sentir-nos vius, gaudir, compartir i recordar com una gran experiència. Tot el nostre equip ha treballat fort per què així sigui!

Podeu veure el checklist, l'itinerari complet i tots els detalls als documents que hi trobareu a  "INFORMACION ADICIONAL"

Completo viaje ornitológico por Israel, desde la costa Mediterranea hasta las montañas de los altos del Golan, pasando por el Mar Muerto y el Mar de Galilea, llegando hasta el extremo sur, el Mar Rojo. Un viaje lleno de ingredientes para disfrutar en buena compañía y hacer muchos "bimbos"!

Visitaremos los Parques Nacionales  más interesantes de Israel, veremos la salida del sol al lado de las grullas con un hide móvil, iremos a zonas de humedales, de montaña, vistaremos cuatro mares diferentes, las zonas desérticas más espectaculares y al final todavía tendremos tiempo de hacer un recorrido turístico por Jerusalem, Tel Aviv i Jaffa. También visitaremos la que fue la última fortaleza judía contra los romanos, Masada, donde subiremos con un espectacular teleférico y donde también tendremos la oportunidad de ver algunos pájaros que viven en estas desérticas montañas. Siempre acompañados por nuestro gran guía Oriol Clarabuch que contará con el soporte de un guia local experto durante todo el recorrido para ver el máximo de especies posibles. Hemos incluido todas las cenas para compartir mesa con buena compañia, hacer amigos nuevos, compartir anecdotas del día, las grandes fotos y los buenos momentos vividos. Un viaje para sentirnos vivos, disfrutar, compartir y recordar como una gran experiencia. Todo nuestro equipo ha trabajado duro para que así sea!

*Veure detalls al document adjunt sobre l'itinerari/ Ver detalles en el documento adjunto sobre el itinerario

 

 

VIATGE ORNITOLÒGIC A ISRAEL

Información adicional