Viatge ornitològic a Romania - Setmana Santa al Delta del Danubi. Del 13 al 20 d'abril 2019 - 8 dies

Viatge ornitològic a Romania amb la col·laboració i guia de l'ICO (Institut Català d'Ornitologia)
Guia acompanyant: Oriol Clarabuch
Del 13 al 20 d'Abril de 2019
8 dies - Grup de 12 persones

Preu: Socis ICO: 1.950€

No socis: 2.020€

Complet viatge ornitològic pel Delta del Danubi per gaudir, des de dins, el gran espectacle de la migració primaveral en aquest racó de l’Europa de l’Est.

Visitarem la costa occidental del Mar Negre, moltes zones del Delta del Danubi, des de petits canals a zones d’aiguamolls, ho recorrerem a peu i també en barca per arribar al cor del delta. També visitarem altres ecosistemes com el del Parc Nacional de Macin Mountains i ho farem de la ma del nostre guia ornitòleg professional, l'Oriol Clarabuch, que comptarà amb el suport d'un guia local expert durant tot el recorregut per veure el màxim d'espècies possibles. Hem inclòs la pensió completa per més comoditat, i perquè sabem que compartir taula amb bona companyia, gaudir de la natura i els ocells, fer nous amics amb qui compartir les anècdotes del dia, és aquesta barreja d’ingredients la que fa dels grans viatges, un cúmul de grans experiències. En definitiva, un viatge per gaudir al màxim!

Completo viaje ornitológico al Delta del Danubio para disfrutar, desde dentro, el gran espectáculo de la migración primaveral en este rincón de la Europa del Este.

Visitaremos la costa occidental del Mar Negro, muchas zonas del Delta del Danubio, desde pequeños canales a zonas de marismas. Lo recorreremos a pie i en barca para llegar al corazón del delta. También visitaremos otros ecosistemas como el parque nacional de Macin Mountains y lo haremos de la mano de nuestro guía ornitólogo profesional, Oriol Clarabuch, que contará con el soporte de un guía local experto durante todo el recorrido para ver el máximo de especies posibles. Hemos incluido la pensión completa para más comodidad y porque sabemos que una buena compañía, disfrutar de la naturaleza y los pájaros, hacer nuevos amigos con los que compartir las anecdotas del día, es esa mezcla de ingredientes que hacen de los grandes viajes un cúmulo de grandes experiencias. En definitiva, un viaje para disfrutar al máximo!

VIAJE ORNITOLOGICO A RUMANIA