CRACÒVIA (Polònia) - Cultura i Natura

Del 15 al 19 d'agost de 2019 (5 dies)

SORTIDA DES DE GIRONA / BARCELONA
Places MOLT LIMITADES - Grup reduit (màxim 15 pers.)

(PER RESERVAR LA TEVA PLAÇA NOMÉS CAL OMPLIR EL FORMULARI DE MÉS A SOTA)

Us presentem un altre viatge EXCLUSIU, de gran qualitat, totalment privat, fet i pensat per gent que vol viure intensament l’essència del destí, passar-s’ho superbé, conèixer gent nova i viatjar amb els privilegis d’un grup reduit. Serem 15 com a màxim. El pressupost està ajustat al màxim per oferir-vos, sens dubte, la millor relació qualitat-preu que trobareu al mercat. Us acompanyarà en Quim Galan des de l’aeroport de Barcelona i a Polònia també ens acompanyarà una de les millors guies de la zona de Cracòvia, la Marga Zielina, directora de Slow Travel Polònia que parla perfectament el castellà i que ens acompanyarà i explicarà de primera ma un munt de curiositats sobre el pais i la regió.

Visitarem poblets anclats en el passat, menjarem en restarurants amb encant, tastarem la cuina tradicional polonesa i ens allotjarem al mateix centre de Cracòvia.

Divendres farem una caminada suau per la natura des de la petita localitat de Lanckorona fins a Kalwaria Zebrzydowska. També farem una completa visita a la Ciutat de Cracòvia i els seus principals atractius i també visitarem les mines de sal de sal de Wieliczka, potser un dels punts més visitats de la ciutat, però que nosaltres, seguint amb la nostra filosofia, visitarem fora dels horaris de major afluència i amb una visita guiada exclusiva per nosaltres. D’altre banda, aquell dia, aprofitarem per sopar en un bon restaurant aprop de les mines.

Pels qui vulguin, també mirarem de sortir algún dia a ballar a algún local amb bon ambient pel centre de la Ciutat aprofitant la bona ubicació del nostre hotel. En fi, un viatge ple d’atractius, intens, cuidant tots els detalls per fer d’aquests dies un altre experiència inolvidable!

Us hi esperem!

Recordeu que les places son MOLT limitades!!!

PREU PER PERSONA: 935 € (Podeu consultar el programa complet i tota l'informació al document que trobareu a l'apartat de "Información adicional)

(PER RESERVAR LA TEVA PLAÇA NOMÉS CAL OMPLIR EL FORMULARI DE MÉS A SOTA)

El preu inclou:

-Vols directes Barcelona – Cracòvia amb maletes facturades (Places garantides).

-Grup reduït (màxim 15 persones)

-Guia acompanyant des de/fins Barcelona (Quim Galan)

-Guia assistent titulada a Polònia, de parla castellana, des de/fins aeroport de Cracòvia (Marga Zielina de Slow Travel Polònia) i totes les visites guiades descrites al programa.

-Totes les activitats i excursions descrites al programa.

-Tots els trasllats a Polònia en Mercedes Sprinter (vehicle nou) de 19 + 1 + 1 places, exclusiu pel grup.

-Totes les entrades descrites al programa (Mina de Wieliczka, entrada a la basílica de Santa Maria, entrada a una de les sinagogues, entrada al Museu Nacional i bitllet 24h transport públic a Cracòvia (dia 18 d’agost).

-Mitja pensió dies 2-3-4. i esmorzar dia 5.

-Allotjament en Hotel 3* al centre de Cracòvia durant tota l’estada situat al centre històric de Cracòvia i a 15 minuts a peu de la Plaça Major.

-Assegurança completa de viatge i d’anul·lació.

 

El preu NO inclou:

-Despeses personals

-Entrada al Forty Kleparz (Pub). Opcional.

-Trasllats en minibús exclusiu pel grup des de Girona a l’aeroport Barcelona (anada i tornada). Suplement de 49€ (depenent de demanda)

Formulari Cracòvia i Zakopane