Geòrgia - Ruta de l'Oest - Gran migració Del 1 al 12 de setembre de 2019 (12 Dies)

Viatge ornitològic a GEÒRGIA amb la col·laboració i guia de l'ICO (Institut Català d'Ornitologia)
Guia acompanyant: Oriol Clarabuch
Del 1 al 12 de setembre de 2019
12 dies - Grup de 10 a 15 persones

Preu: Socis ICO: 2.470€ (tot inclòs)

No socis ICO: 2.520€

Sortida des de Barcelona

Geòrgia és un dels destins més interessants pels amants dels ocells. En aquest complet viatge de 12 dies farem un recorregut per la zona Oest del país, no només visitarent interessants parcs nacionals com el de Kolkheti o l’exuberant parc nacional de Mtirala, si no també zones IBA (Important Birds Areas) com el delta de Chorokhi o la regió muntanyosa de Svaneti. Però si aquest país és conegut pels amants dels ocells en aquestes dates és per la seva espectacular migració, sobretot de rapinyaires, on cada any milers i milers d’exemplars utilitzen aquesta ruta seguint la costa del mar Negre. Però Geòrgia guarda altres joies amagades, com diverses especialitats asiàtiques que aquí són relativament fàcils de veure, com el gall nival del Caucas o la cotxa capblanca. Tot això, de la ma del nostre guia ornitòleg professional, Oriol Clarabuch, que també comptarà amb el suport d'un guia local expert durant tot el recorregut per veure el màxim d'espècies possibles i fer molts “bimbos”!

Un viatge ple de contrastos, amb una gran varietat d’ecosistemes per fer novament un viatge ple d’experiències úniques que de ben segur, guardarem com un privilegi viscut la resta de les nostres vides!

Georgia es uno de los destinos más interesantes para los amantes de los pájaros. En este completo viaje de 12 días haremos un recorrido por la zona oeste del país, no solo visitaremos interesantes parques nacionales como el de Kolkheti o el exuberante parque nacional de Mtirala, si no también zonas IBA (Important Birds Areas) como la del Delta de Chorokhi o la región montañosa de Svaneti. Pero si este país es conocido por los amantes de las aves en esta época es por su espectacular migración, sobretodo de aves rapaces, donde cada año miles y miles de ejemplares utilizan esta ruta siguiendo la costa del Mar Negro. Pero Georgia guarda otras joyas escondidas, como diversas especialidades asiáticas que aquí son relativamente fáciles de ver, como el perdigallo caucasiano o el colirrojo de Güldenstädt​.

Todo esto, de la mano de nuestro guía ornitólogo profesional, Oriol Clarabuch, que contará con el soporte de un guía local experto durante todo el recorrido para ver el máximo de especies posibles y hacer muchos "bimbos"!

Un viaje lleno de contrastes, con una gran variedad de ecosistemas para hacer nuevamente un viaje lleno de experiencias únicas que de bien seguro, guardaremos como un privilegio vivido el resto de nuestras vidas!

VIAJE A GEORGIA